مطالعه تخمه آفتابگردان بر روی افراد بزرگسال

در یک مطالعه بر روی بیش از 6000 بزرگسال، افرادی که حداقل پنج بار در هفته تخمه آفتابگردان محلی و سایر دانه‌ها را می‌خورند، در مقایسه با افرادی که دانه نمی‌خوردند، 32 درصد کمتر از پروتئین واکنش‌گر C داشتند.

اگرچه این نوع مطالعه نمی تواند علت و معلولی را اثبات کند، اما مشخص است که ویتامین E  که در دانه های آفتابگردان فراوان است – به کاهش سطح پروتئین واکنشی C کمک می کند.

فلاونوئیدها و سایر ترکیبات گیاهی موجود در تخمه آفتابگردان سنقری نیز به کاهش التهاب کمک می کنند.

فشار خون بالا یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی است که می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.

ترکیبی در تخمه آفتابگردان، آنزیمی را که باعث انقباض عروق خونی می شود، مسدود می کند.

در نتیجه، ممکن است به رگ‌های خونی شما کمک کند و فشار خون شما را کاهش دهد.

منیزیم موجود در تخمه آفتابگردان مشکی به کاهش سطح فشار خون نیز کمک می کند.

بعلاوه، تخمه آفتابگردان سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع به ویژه اسید لینولئیک است. بدن شما از اسید لینولئیک برای ساخت یک ترکیب هورمون مانند استفاده می کند که رگ های خونی را شل می کند و باعث کاهش فشار خون می شود.

این اسید چرب همچنین به کاهش کلسترول کمک می کند.

در یک مطالعه 3 هفته‌ای، زنان مبتلا به دیابت نوع 2 که روزانه 1 اونس (30 گرم)  تخمه آفتابگردان چینی کانادایی را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل می‌خوردند، 5 درصد کاهش فشار خون سیستولیک (بالاترین تعداد مطالعه) را تجربه کردند.

شرکت کنندگان همچنین به کاهش 9 و 12 درصدی کلسترول بد LDL و تری گلیسیرید اشاره کردند.

علاوه بر این، در بررسی 13 مطالعه، افرادی که بیشترین میزان مصرف اسید لینولئیک را داشتند، 15 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی مانند حمله قلبی و 21 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار داشتند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند.

  • منابع:
    1. ?Are Sunflower Seeds Good for Weight Loss
  • تبلیغات: 
    1. به زودی هلی شات جایگزین پستچی می شود
    2. اولین همبرگر زن که از طلا ساخته شده است!
    3. مداد نوکی که خطی نامرئی به جا می گذارد!
    4. مادر پولداری که در مترو های تهران دستفروشی می کند!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.