زیتون شیشه ای فامیلا گیاهی است که در پایان دوره برداشت زیتون به حد بلوغ سیاه رسیده و بدون استفاده از مواد شیمیایی با نمک مخلوط شده و به بلوغ خوراکی اضافه شده است. طبق روش پردازش زینی طبیعی و تنها با استفاده از نمک به روش تراشکاری بالغ می شود.
منطقه دریای اژه منطقه ای است که زیتون در آن بیشتر کشت می شود. همچنین در استان های مرمره جنوبی و هاتای، غازیانتپ و کوهرامانماراش کشت زیتون وجود دارد. زیتون هایی که بیشتر برای روغن زیتون کشت می شوند در آیدین هستند. زیتون های کشت شده در جملیک بیشتر برای استفاده در سفره می باشد.
زیتون های سفره ای مطابق با تکنیک میوه های کشت شده درخت زیتون از تلخی حذف می شوند. با قرار دادن یا عدم تخمیر اسید لاکتیک، افزودن اسید لاکتیک و یا سایر مواد افزودنی در صورت لزوم، با قرار دادن آن در فرآیند پاستوریزاسیون یا استریل کردن یا عدم آن به دست می آید.
در منطقه خود نفت محسوب می شود. در شرایط نگهداری خوب رشد می کند، میوه متوسط است، تناوب متوسطی دارد، ساختاری مناسب برای برداشت مکانیکی دارد، عملکرد آن خوب است، خود بارور است، نسبت به سرما تا حدودی مقاوم است، تکثیر می شود. توسط قلمه.
زیتون جملیک … این نوع که در منطقه جملیک می روید به دلیل طعم و ساختارش به عنوان بهترین زیتون آب نمک دنیا پذیرفته شده است. بهترین زیتون های رومیزی جهان در دره جملیک رشد می کنند.
درخت زیتون Olea europaea یک درخت یا درختچه همیشه سبز با شاخه های متراکم، با سر پهن و همیشه سبز، بومی مدیترانه، اروپا، آسیا و آفریقا است.
این درخت کوتاه است و به ندرت ارتفاع آن از 8-15 متر (26-49 فوت) بیشتر می شود. “Pisciottana”، گونه ای منحصر به فرد از 40000 درخت است که فقط در منطقه اطراف Pisciotta در منطقه Campania در جنوب ایتالیا یافت می شود، اغلب با قطر تنه نسبتاً بزرگ از این پیشی می گیرد.
با افزایش سن درخت، پوست خاکستری صاف تنه به تدریج ترک می خورد. تاج (بالا) درخت هر سال تقریباً به همان اندازه که ارتفاع آن افزایش می یابد، منبسط می شود. این درخت عمر طولانی دارد و می تواند حدود 2000 سال زندگی کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.